Zonnepanelen financieren?

Doe nu de dakscan en krijg:

Bekend van oa:

     

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Benieuwd naar de  mogelijkheden rondom financiering?

Doe de dakscan en ontvang:

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld

100.000+ anderen gingen jou al voor

Binnen 1 minuut geregeld

Zonnepanelen financieren via Zonduurzaam?

In alles wat wij doen geloven wij dat betrouwbaarheid de basis is voor een lange termijn relatie en duurzame investeringen​

Wil je graag zonnepanelen, maar wil je liever niet vooraf investeren? Dan is zonnepanelen financieren voor jou de oplossing. Het financieren van zonnepanelen houdt simpelweg in dat je de zonnepanelen op afbetaling koopt door middel van onze financiële partner: Lender & Spender.

Financieren kan voor het gehele te investeren bedrag gelden, maar ook voor een gedeelte hiervan. Via een leasecontract wordt deze financiering met een rente van 4,7% binnen 10 jaar afbetaald in maandelijkse termijnen. Je mag ook altijd boetevrij extra aflossen om zo de looptermijn van het leasecontract in te korten. Vanaf het moment dat de zonnepanelen op jouw dak liggen, ben jij natuurlijk wel meteen de eigenaar!

0 +
huishoudens in Nederland

hebben zonnepanelen

Zonnepanelen kopen met zonnepanelen subsidie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen subsidie voor het kopen van een zonnepanelen installatie? Wij zoeken het graag vandaag voor je uit wat de mogelijkheden zijn op jouw dak.

Over zonduurzaam

Maak kennis met het team van zonnepanelen specialisten! Klik op de knop hieronder.

Kom ik in aanmerking voor financiering?

Wanneer je in aanmerking wilt komen voor zonnepanelen leasen, dan zijn er een aantal persoonlijk voorwaarden door onze partners gesteld waar je aan moet voldoen. De belangrijkste hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Je doet een particuliere aanvraag
  • Je bent tussen de 18-70 jaar
  • Je bent woonachtig in Nederland
  • Je beschikt over een Nederlandse bankrekening (met bankpas)
  • Je hebt een vast maandelijks inkomen

De opbrengst bij financiering

Hieronder zie je een voorbeeld van wat je kan verwachten aan opbrengst wanneer je kiest voor zonnepanelen financieren. Voor dit voorbeeld hebben we als voorbeeld genomen dat er een bedrag van 5000 euro inclusief rente wordt afbetaald. Dit is over een termijn van tien jaar, dus is het jaarbedrag 500 euro.

Met de zonnepanelen installatie uit dit voorbeeld wordt er 1000 euro per jaar bespaard, waardoor jouw winst in de eerste tien jaar 1000 – 500 = 500 euro wordt. Na tien jaar is het bedrag volledig afbetaald, waardoor alle winst voor jezelf blijft en je dus 1000 euro per jaar verdient.

Zonnepanelen gaan tegenwoorden wel 30 jaar mee, dus heb je over deze termijn een winst gemaakt van 25.000 euro, zonder dat je zelf ook maar een euro hebt hoeven investeren

Zonnepanelen financieren

Klantbeoordelingen

9,2/10

449 beoordelingen
9
Heldere offerte, vakkundige installatie en een goede nazorg.
Niels, Bemmel
9
Goed geregeld, leuk contact!
Edwin, Bemmel
8
Zonnig contact/installatie
Paul, Helmond
Alle 332 beoordelingen