Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Over Zonduurzaam
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld

Nederland verduurzamen doen we samen!

Zonduurzaam staat voor duurzaamheid uit de zon. Door zonne-energie op te wekken met zonnepanelen bent u duurzaam bezig en draagt u bij aan een beter milieu.

Wij vinden het belangrijk dat wij ons als bedrijf ook duurzaam positioneren. Om deze reden werken onze adviseurs vanaf kantoor en kunnen zij uw dak op afstand perfect inmeten met onze geavanceerde software. Via telefonisch contact zorgen zij voor goed advies in combinatie met scherpe offertes.

Omdat onze adviseurs niet met de auto het hele land doorrijden om offertes te presenteren besparen wij gemiddeld 220.420 kg CO2-uitstoot per jaar, en dat noemen wij duurzaam!

Indien u geïnteresseerd bent in onze offerte dan vragen we u om een aantal foto’s van de woningen en de meterkast te sturen. Indien wij twijfels hebben of hier meerwerk naar voren komt dan komen wij alsnog bij u langs voor een technische schouw. Hebben na aanleiding van de foto’s geen aanleiding tot schouwen dan kunnen we gelijk een installatiedatum inplannen. De technische schouw vind dan plaats op de dag van installatie.

Wij staan voor de beste producten en service tegen een scherpe prijs. Want een zonnepaneleninstallatie aanschaffen is zoveel meer dan alleen zonnepanelen kopen. U gaat namelijk investeren! Elke euro die u uitgeeft aan een zonnepaneleninstallatie krijgt u op de duur terug en na de terugverdientijd gaat u er zelfs aan verdienen!

Wij ontzorgen u in dit hele proces, van aanvraag tot installatie. Dat betekent dat wij na akkoord met u een datum inplannen voor de installatie. Zodra alles is geïnstalleerd, zorgen wij er voor dat u uw zonnepanelen kunt monitoren. Daarna melden wij u aan bij de netbeheerder en zorgen wij ervoor dat u de btw van de belastingdienst terugkrijgt.

Wij garanderen u een mooie installatie met een fantastisch rendement!

Hoe weet ik of mijn dak geschikt is voor zonnepanelen?

Dit is misschien wel één van de meest gestelde vragen. Om een goed beeld te geven van een geschikt dak: zonnepanelen werken optimaal als ze richting het zuiden geplaatst zijn onder een hellingshoek van 35-36 graden. Dit betekent natuurlijk niet dat andere daken zich slechter verlenen voor een zonnepanelen installatie. Ook een dak wat op het zuidoosten of zuidwesten staat en een hellingshoek van 13-60 graden heeft levert vaak nog een prachtig rendement op. Alles wat boven een opbrengst van 75% van het Wattpiek vermogen staat classificeren wij bij Zonduurzaam als rendabel.

Hoe lang doe ik gemiddeld over het terugverdienen van de zonnepanelen?

De terugverdientijd van een installatie verschilt per huishouden. Het gemiddelde ligt momenteel rond de 5-8 jaar maar met de toekomstige salderingsregeling zal dit iets oplopen. Echter moeten we niet vergeten dat een degelijke zonnepanelen installatie zo’n 25-30 jaar lang meegaat en dat, na het terugverdienen van de investering, er dus elke maand bespaart wordt op de energierekening! Buiten dat om hebben de zonnepanelen nog een ander mooi financieel voordeel: de woningwaarde stijgt namelijk gemiddeld ook met ongeveer 2.50%.

Wat is dat salderen nou precies?

Simpel gezegd betekent salderen dat de energie die je opwekt met de zonnepanelen installatie (en teruglevert!) mag verrekenen met de stroom die je afneemt van je energieleverancier. De zonnepanelen op de woning zullen altijd eerst zorgen voor stroom in de woning. Alles wat daar ‘te veel’ van opgewekt is, wordt weer teruggeleverd aan het net. Je kunt dus alles wat je teruglevert aftrekken van wat je van je netbeheerder hebt afgenomen! Deze regeling geldt nog tot en met 2023. Wat er daarna gaat gebeuren is nog onduidelijk, maar per 2031 willen ze het salderen hebben afgeschaft.

Wat kosten zonnepanelen in Deventer?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Deventer kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Deventer?

Wilt u uw woning in Deventer verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Deventer stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Deventer ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Deventer?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Deventer. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Deventer of u een vergunning nodig heeft.

HomeOver ons

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck

Overweegt u om zonnepanelen te kopen?

Een informatie aanvraag is kosteloos en zeer interessant.
Laat uw gegevens achter onze adviseurs nemen contact met u op om samen met u een dak plan te maken. Zo weet u al heel snel hoeveel u kunt besparen en verdienen!

Offerte aanvragen