Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Verdien met zonnepanelen
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld

Hoe kunnen zonnepanelen voor u verdienen?

Met een gemiddeld rendement van €720 per jaar, is een zonnepanelen systeem een duurzame investering!

Met een rendement van gemiddeld 16% verdient u namelijk niet alleen meer dan met geld op de spaarrekening; u draagt ook bij aan een groenere leefomgeving. Een duurzame investering, goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Zonnepanelen-installatie door de beste professionals

Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen. Met de juiste knowhow gaan zij veilig te werk en zorgen zij voor een prachtige installatie op uw dak.

Hoe werkt de btw-teruggave?

Een particulier die een zonnepanelen installatie aanschaft kan in principe in bijna alle gevallen de btw over de aanschaf (21%) terugvragen bij de belastingdienst. Indien u de zonnepanelen bij Zonduurzaam aanschaft zorgen wij ervoor dat dit bedrag binnen 3 tot 5 maanden kosteloos weer op uw rekening terug wordt gestort, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen!

Meer over btw-teruggave

Klantbeoordelingen

10/10
Prima zo als verwacht.
Hier boven genoemd.
Prima als verwacht.
Wim Boelens, Nieuw buinen
10/10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Kundig personeel zowel in de acquisitie als in de uitvoering
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
10/10
Heel fijn kontact met dinant alles snel geregeld en ook de monteurs die komen installeren zijn uiterst vriendelijk ondanks wat problemen met de omvormer is het allemaal perfect verlopen zonduurzaam doet wat ze beloofd
Bram stolte, Oss
Hoe weet ik of mijn dak geschikt is voor zonnepanelen?

Dit is misschien wel één van de meest gestelde vragen. Om een goed beeld te geven van een geschikt dak: zonnepanelen werken optimaal als ze richting het zuiden geplaatst zijn onder een hellingshoek van 35-36 graden. Dit betekent natuurlijk niet dat andere daken zich slechter verlenen voor een zonnepanelen installatie. Ook een dak wat op het zuidoosten of zuidwesten staat en een hellingshoek van 13-60 graden heeft levert vaak nog een prachtig rendement op. Alles wat boven een opbrengst van 75% van het Wattpiek vermogen staat classificeren wij bij Zonduurzaam als rendabel.

Hoe lang doe ik gemiddeld over het terugverdienen van de zonnepanelen?

De terugverdientijd van een installatie verschilt per huishouden. Het gemiddelde ligt momenteel rond de 5-8 jaar maar met de toekomstige salderingsregeling zal dit iets oplopen. Echter moeten we niet vergeten dat een degelijke zonnepanelen installatie zo’n 25-30 jaar lang meegaat en dat, na het terugverdienen van de investering, er dus elke maand bespaart wordt op de energierekening! Buiten dat om hebben de zonnepanelen nog een ander mooi financieel voordeel: de woningwaarde stijgt namelijk gemiddeld ook met ongeveer 2.50%.

Wat is dat salderen nou precies?

Simpel gezegd betekent salderen dat de energie die je opwekt met de zonnepanelen installatie (en teruglevert!) mag verrekenen met de stroom die je afneemt van je energieleverancier. De zonnepanelen op de woning zullen altijd eerst zorgen voor stroom in de woning. Alles wat daar ‘te veel’ van opgewekt is, wordt weer teruggeleverd aan het net. Je kunt dus alles wat je teruglevert aftrekken van wat je van je netbeheerder hebt afgenomen! Deze regeling geldt nog tot en met 2023. Wat er daarna gaat gebeuren is nog onduidelijk, maar per 2031 willen ze het salderen hebben afgeschaft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Direct verdienen met zonnepanelen

In 3 stappen op weg naar een duurzame investering.

Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Verdien met zonnepanelen
  • Professioneel advies en uitvoering
  • Installatie door gecertificeerde monteurs
  • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
  • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Volledig ontzorgd

HomeDirect verdienen

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck

Overweegt u om zonnepanelen te kopen?

Een informatie aanvraag is kosteloos en zeer interessant.
Laat uw gegevens achter onze adviseurs nemen contact met u op om samen met u een dak plan te maken. Zo weet u al heel snel hoeveel u kunt besparen en verdienen!

Offerte aanvragen