• Zie in 60 seconden wat je gaat verdienen met zonnepanelen

    • Verdien €1400+ per jaar met Zonnepanelen
    • Slimme winstgevende aansturing met Heartbeat
    • Binnen 4 weken geïnstalleerd

1.4K reviews

1.4K reviews

300.000+ anderen gingen jou al voor

Zonne-energie opslaan met de thuisbatterijen van 1KOMMA5°

Zonnepanelen leveren overdag stroom, waarvan je het teveel teruglevert. Maar ’s nachts betaal je flink meer om stroom terug te kopen. Met de Enphase thuisbatterij gebruik je jouw gratis zonnestroom ook na zonsondergang!

Thuisbatterij 1komma5

1KOMMA5º thuisbatterij

Het installeren van een thuisbatterij biedt tal van voordelen. Het stelt je in staat om overtollige zonne-energie op te slaan en deze te benutten wanneer nodig, wat aanzienlijke besparingen op je energiekosten oplevert.

Maar wat zijn nu precies alle voordelen die een thuisbatterij van 1KOMMA5° je kan bieden? Deze lees je hieronder.

HEARTBEAT

Ons energiebeheersysteem helpt ons super slim met energie om te gaan.

Onze intelligente energiemanager Heartbeat vormt het middelpunt van efficiënt energiebeheer. Het speciaal ontworpen kastje zorgt ervoor dat alle apparaten in je woning, zoals zonnepanelen, thuisbatterijen en warmtepompen, perfect met elkaar samenwerken.

Onafhankelijkheid

Vermijden piekbelasting

contact 1komma5

Lange levensduur

Thuisbatterijen in combinatie met zonnepanelen

Met zonnepanelen en een thuisbatterij wordt energie besparen een fluitje van een cent. Overdag pakken je panelen zonlicht en soms maak je meer stroom dan je nodig hebt. Die extra energie? Die bewaar je in je thuisbatterij voor later. Zo benut je meer van je eigen zonne-energie en leun je minder op het elektriciteitsnet. Slim toch?

Installeren warmtepomp

Winst voorbeeld zonnepanelen huren

Om je helemaal mee te nemen in hoe je, ondanks te kiezen voor huren, alsnog flink kunt besparen, geven we je graag een uitgebreid en realistisch voorbeeld aan de rechter kant.

Opbrengst per jaar
€ 1400
Rente en aflossingen
- €679
Winst*:
€ 721

*De bovenstaande berekening is op basis van de gegevens van een bestaande klant van 1KOMMA5˚, deze kunnen bij jou anders zijn.

Het E-book om je te helpen bij de keuze voor zonnepanelen

KLANTCASE

Klanten aan het woord

9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Micheal uit Deventer
Lees verder
“De doorslag voor de keus van zonnepanelen was echt duurzaamheid. Het gevoel bij jullie heeft hierin de doorslag gegeven!”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Harry & Ans, Losser
Lees verder
“We zijn heel blij dat we dit nu gedaan hebben met die zonnepanelen, maar meer hoeft nu niet. Overal komt een einde aan, maar we zijn wel dik tevreden met alles!”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Wouter, Deventer
Lees verder
“De installatie ging verrassend hard. Ze waren hier om 8 uur en om 12 uur namen ze alweer afscheid”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Theo, Almere
Lees verder
“Ik zou mensen dit willen aanraden. Alles is goed verlopen, dus waarom zou ik wat anders aanraden? Het complete pakket is gewoon goed geweest.”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Sander, Losser
Lees verder
“Het was binnen een halve dag gefixt!” Zegt Sander. “Het waren keurige jongens, ze werkten goed door. Ze zijn daarna direct doorgegaan naar mijn ouders. Dat hadden ze ook mooi gedaan.”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Menno, Deventer
Lees verder
“De installatie was prima. Ik heb er niks op aan te merken. Ik ben gewoon binnen gaan zitten, totdat een vriend van mij even langs kwam. We zijn toen even buiten gaan kijken.”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Lisette, Apeldoorn
Lees verder
“Het contract zag er netjes uit en ik kreeg twee opties. Hieruit heb ik gekozen. Ik vertrouwde helemaal op wat mij werd aangeboden!”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Carl & Wil, Hellendoorn
Lees verder
“Er waren wel goedkopere aanbieders, maar daar was het rendement van het systeem minder… Ja dat schiet dan natuurlijk alsnog op de langer termijn niet op!”
Vorige
Volgende

15.000+ ervaringen

5/5

Beoordeeld met een 9.1/10

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

 

Wij streven ernaar om binnen 2 tot 4 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van 1KOMMA5º gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang: