Over ons

Kom ik in aanmerking voor een duurzaamheidslening?

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

Wil je niet direct met eigen financiële middelen financieren? Dan kan een lening bij het SVn iets voor jou zijn! Met deze lening kun ke de zonnepaneleninstallatie tegen een laag rentepercentage van doorgaans 1,7-2,5% financieren. Sinds 2020 geldt voor de meeste gemeenten echter wel dat met een energiebespaarlening maximaal 75% van het totale leenbedrag gebruikt mag worden voor zonnepanelen. De overige 25% moet besteed worden aan een andere duurzame maatregel. Er zijn ook verschillende subsidies voor zonnepanelen beschikbaar voor jou!

Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Het is niet verplicht om een zonnepanelen installatie aan te schaffen middels een lening vanuit het SVn. Uiteraard behoort het wel tot de mogelijkheden! Ook middels een lening vanuit het SVn profiteer je nog van de (financiële) voordelen van een zonnepaneleninstallatie. Zo gaan de gemiddelde huishoudens er alsnog maandelijks op vooruit, ook met maandelijkse afbetaling.

Ook weten wat een zonnepaneleninstallatie in uw situatie gaat opleveren?

Onze adviseurs helpen je tijdens een kennismakingsgesprek graag op weg en informeren je naar de mogelijkheden. Benieuwd hoe de btw teruggave werkt? Vraag het aan onze adviseurs.

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Direct contact

Heeft u uw vraag niet kunnen vinden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Zij staan u graag persoonlijk te woord.

Ma t/m vrij 08:30 – 17:00