Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Zwolle

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Zwolle
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen in Zwolle?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen geïnstalleerd in Zwolle. Hierdoor hebben we veel Zwollenaren geholpen bij de verduurzaming van hun woning. Wilt u uw energierekening ook verlagen door middel van zonnepanelen? Doe direct de gratis dakcheck online.

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen in Zwolle?

Moet ik een vergunning voor zonnepanelen in Zwolle aanvragen?

Vaak is een vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen niet nodig. Toch is dit goed om na te vragen, want in sommige gevallen heeft u wel een vergunning nodig. Mogelijk passen zonnepanelen op uw woning niet bij het bestemmingsplan van de gemeente Zwolle of bent u eigenaar van een monumentaal pand. Heeft u geen vergunning nodig? Dan kunnen wij direct aan de slag en kunt u genieten van een lagere energierekening.

Onze missie: De stad Zwolle verduurzamen in samenwerking met inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in de regio Zwolle en omgeving. Wilt u uw woning ook verduurzamen met behulp van zonnepanelen? Doe dan gratis en vrijblijvend de dakcheck online. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Zwolle financieren met een lening

Investeren in zonnepanelen, maar niet voldoende financiële middelen? Via de gemeente Zwolle kunt u de Energiebespaarlening of Stimuleringslening aanvragen. Hiermee kunt u minimaal €2.500 lenen tegen een aantrekkelijke rente en looptijd tot 10 jaar. Meer informatie? Bekijk www.svn.nl/gemeente/zwolle voor de voorwaarden.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Zwolle

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in Zwolle! Het team van Zonduurzaam helpt u met passend, eerlijk advies. Onze gecertificeerde vakmannen gaan aan de slag met de installatie en montage van de zonnepanelen. Daarnaast melden we u aan bij de netbeheerder en regelen wij de btw-teruggave via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck via onze website en vraag direct uw persoonlijke dak plan aan!

Zonnepanelen voor een duurzamer Zwolle

Uiterlijk in 2050 wil de gemeente Zwolle volledig energieneutraal zijn. En daar kunt u aan meewerken. Om dit plan te laten slagen, moeten de woningen in Zwolle duurzamer ingericht worden. Zonnepanelen van Zonduurzaam op uw woning laten plaatsen zorgt ervoor dat u minder fossiele brandstoffen nodig hebt voor de te verbruiken energie. Zo helpt ook u mee aan een energieneutraal Zwolle. In de stad zijn 14.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 5.000 ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u mee om Zwolle te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck en bekijk hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt!

Tevreden klanten uit Zwolle

10/10
Vanaf het eerste contact moment met Zonduurzaam ben ik buitengewoon correct te woord gestaan door de medewerkers. De goed concurrerende prijs en het nakomen van de gemaakte afspraken maken mij een tevreden klant!
Yvette, Dieren
8/10
goede ervaring
ervaren monteurs die weten wat ze doen.
Marcel Coret, Alkmaar
10/10
Ik ben zeer tevreden over zonduurzaam omdat de communicatie en de professionele begeleiding

Zoals gezegd:
- open, eerlijke communicatie
- zeer professioneel waarbij men toch laagdrempelig is
- vriendelijk en waar nodig gevoel voor humor
- attent waarbij men d...
Jac Linders, Gaanderen
Wat kosten zonnepanelen in Zwolle?

Zonnepanelen laten plaatsen op uw dak? De kosten voor zonnepanelen voor uw installatie is afhankelijk van het beschikbare oppervlakte op uw dak. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u onder meer hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Zwolle?

Wilt u zonnepanelen voor uw woning in Zwolle aanschaffen, maar biedt uw financiële situatie daar momenteel niet de mogelijkheid voor? Met een financiering is een zonnepanelen installatie ook voor u mogelijk! Via de gemeente Zwolle kunt u verschillende typen financieringen voor zonnepanelen aanvragen. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Zwolle?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen in Zwolle. In dit geval kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Zwolle of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Zwolle

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Zwolle
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Zwolle

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck