Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Utrecht

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Utrecht
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Utrecht verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Utrecht geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Uw woning in Utrecht verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Utrecht nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Utrecht te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Utrecht samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Utrecht. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Utrecht kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Utrecht aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Utrecht kunt u de Energiespaarlening of Duurzaamheidslening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/utrecht.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Utrecht

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Utrecht! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen installatieprocedure: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Utrecht met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Utrecht werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De stad wil steeds meer groen in de stad creëren, zoals groene daken en duurzame energie inslaan door middel van zonnepanelen. Het doel is zonnepanelen op 20% van de daken in 2025. Momenteel ligt dat percentage nog op 13%. Werk aan de winkel! Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de stad. Wilt u ook investeren in een duurzamer Utrecht? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Tevreden klanten

8/10
Goed advies, goede follow-up, duidelijk verhaal, rendement was mooi, installatie vond snel na akkoord plaats
Marnix, Utrecht
10/10
Maken beloftes waar! Wij raden Zonduurzaam aan.
Brest, Nijkerk
10/10
Prima zo als verwacht.
Hier boven genoemd.
Prima als verwacht.
Wim Boelens, Nieuw buinen
Wat kosten zonnepanelen in Utrecht?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Utrecht maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Utrecht?

Wilt u uw woning in Utrecht verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? Utrecht stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiespaarlening en de Duurzaamheidslening. Zo ligt een zonnepanelen installatie van Zonduurzaam ook voor u binnen handbereik. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Utrecht?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Utrecht of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Utrecht

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Utrecht
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Utrecht

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck