Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Nijmegen

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Nijmegen
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Nijmegen verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Nijmegen geplaatst en hiermee de stad een stuk duurzamer gemaakt. Wek zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Investeren in duurzame toekomst in Nijmegen? Doe vandaag nog de gratis dakcheck!

Uw woning in Nijmegen verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Nijmegen nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Nijmegen te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Nijmegen samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Nijmegen. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Nijmegen kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Nijmegen aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? De Energiespaarlening en Duurzaamheidslening van gemeente Nijmegen maken het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/nijmegen.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Nijmegen

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Nijmegen! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de btw teruggave van zonnepanelen via de Belastingdienst als u dit wenst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Nijmegen met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Nijmegen werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Nijmegen wil in 2045 een stad zijn die in zijn eigen energiebehoefte voorziet. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. U kunt met een zonnepanelen installatie energie opwekken, waardoor u uw eigen energievoorziening creëert. In de stad zijn meer dan 7.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 5.000 koopwoningen in Nijmegen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Heeft u nog geen zonnepanelen installatie? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Tevreden klanten

10/10
Vanaf het eerste contact moment met Zonduurzaam ben ik buitengewoon correct te woord gestaan door de medewerkers. De goed concurrerende prijs en het nakomen van de gemaakte afspraken maken mij een tevreden klant!
Yvette, Dieren
10/10
Kunnen er lang of kort over discussiëren, de uitkomst blijft hetzelfde zon duurzaam doet precies wat ze beloven.
Hans, Arnhem
9/10
Zeer goed en vriendelijk geholpen!!

In 1 woord: Geweldig!!
Zeer goed geholpen!!
Joke Scheperman-Vorkink, Holten
Wat kosten zonnepanelen in Nijmegen?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Nijmegen maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Nijmegen?

Wilt u uw woning in Nijmegen verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Nijmegen stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening en Duurzaamheidslening. Zo ligt een zonnepanelen installatie van Zonduurzaam ook voor u binnen handbereik. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Nijmegen?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Nijmegen. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Nijmegen of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Nijmegen

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Nijmegen
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Nijmegen

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck