Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Leeuwarden

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Leeuwarden
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Leeuwarden verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Leeuwarden geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Uw woning in Leeuwarden verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Leeuwarden nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Leeuwarden te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Leeuwarden verduurzamen met haar inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Leeuwarden. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Leeuwarden kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Smallingerland kunt u de Energiespaarlening, Duurzaamheidslening zonnepanelen en zonnecollectoren, Duurzaamheidslening alle maatregelen en FSFE Aflossingsvrije lening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/leeuwarden.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Leeuwarden

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Leeuwarden! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe onze gratis dakcheck online en bekijk hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt!

Een duurzamer Leeuwarden met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Leeuwarden werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad, zodat zij minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en hun CO2-uitstoot kunnen verlagen. Daar helpen de zonnepanelen van Zonduurzaam goed aan bij. Momenteel zijn 11.000 daken in Leeuwarden geschikt voor zonnepanelen. Op 5.500 koopwoningen is al een installatie geplaatst. Wilt u ook investeren in een duurzamer Leeuwarden? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Tevreden klanten

9/10
Zeer te spreken over hoe snel alles is verlopen en voor mij was het feit dat ze op afstand alles konden inmeten zeer prettig omdat ik veel weg ben voor werk. Was hier eerst nogal sceptisch over maar ben goed geïnformeerd. Opbrengsten lijken zoals beloofd.
Matthijs, Groningen
9/10
Zeer goed en vriendelijk geholpen!!

In 1 woord: Geweldig!!
Zeer goed geholpen!!
Joke Scheperman-Vorkink, Holten
10/10
super gemotiveerde jongens die goed hebben meegedacht snel en netjes!

top ploeg erg snel en netjes!
Rene Doets, Badhoevedorp
Wat kosten zonnepanelen in Leeuwarden?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Leeuwarden maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Leeuwarden?

Wilt u uw woning in Leeuwarden verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente stimuleert investeren in zonnepanelen met maar liefst vier speciale financieringen, zoals de Energiespaarlening. Zo ligt een zonnepanelen installatie van Zonduurzaam ook voor u binnen handbereik. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Leeuwarden?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Leeuwarden of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Leeuwarden

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Leeuwarden
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Leeuwarden

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck