Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Hengelo

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Hengelo
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Hengelo verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Hengelo geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Uw woning in Hengelo verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Hengelo nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Hengelo te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Hengelo verduurzamen met haar inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Hengelo. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Hengelo kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Hengelo aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Hengelo kunt u de Energiespaarlening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/hengelo.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Hengelo

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Hengelo en zonnepaneel installaties in Enschede! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Hengelo met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Hengelo werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De stad wil steeds meer groen in de stad creëren, zoals groene daken en duurzame energie inslaan door middel van zonnepanelen. Momenteel zijn 13.000 daken in Hengelo geschikt voor zonnepanelen. Op 3.000 koopwoningen is al een installatie geplaatst. Wilt u ook investeren in een duurzamer Hengelo? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Tevreden klanten

10/10
Ik heb meerdere offertes aangevraagd maar ik heb van deze club een mooi voorstel gehad. Ik heb een mooie berekening gekregen van de kosten en de opbrengsten en binnen 5 weken had ik ze op mijn dak liggen. Goed geregeld!
Harry, Hengelo
10/10
Alles is naar wens. Geen omkijken naar app werkt prima!
Danny, Coevorden
9/10
Zonduurzaam heeft mij vanaf het eerste moment fantastisch ondersteund! Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer zo, maar door het kundige advies van de adviseur werd het voor mij een stuk helderder! Ook de installatie is vlekkeloos verlopen. Zonduurzaam, bedankt!
Jeroen, 'S Gravenhage
Wat kosten zonnepanelen in Hengelo?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Hengelo maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Hengelo?

Wilt u uw woning in Hengelo verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? Hengelo stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiespaarlening. Zo ligt een zonnepanelen installatie van Zonduurzaam ook voor u binnen handbereik. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Hengelo?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Hengelo of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Hengelo

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Hengelo
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Hengelo

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck