Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Groningen

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Groningen
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Groningen verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Groningen. Zo hebben we de stad Groningen een stuk duurzamer gemaakt. Wilt u ook energie opwekken om te besparen op uw energierekening en investeren in duurzame toekomst in Groningen? Doe de gratis dakcheck op onze website!

Uw woning in Groningen verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Groningen nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Groningen te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Groningen samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Groningen en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via uw nieuwe zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Groningen financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? U kunt de Waardevermeerdersingsregeling, Energiebespaarlening of Stimuleringslening aanvragen via de gemeente Groningen. Hiermee kunt u uw zonnepanelen installatie financieren. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden vindt u op www.svn.nl/gemeente/groningen.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Groningen

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in Groningen! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van eerlijk advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door gecertificeerde vakmannen. Daarnaast melden wij u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan! Lees ons artikel zonnepanelen kopen of huren voor meer informatie!

Een duurzamer Groningen met zonnepanelen

Groningen werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De gemeente Groningen wil in 2035 namelijk CO2-neutraal zijn. Om dit plan te laten slagen, is het belangrijk dat de woningen in Groningen zelf energie opwekken om zo de inkoop van energie te verlagen. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op de doelstellingen van Gemeente Groningen. In de stad zijn meer dan 16.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 4.1000 koopwoningen in Groningen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Groningen te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Tevreden klanten

9/10
Zeer te spreken over hoe snel alles is verlopen en voor mij was het feit dat ze op afstand alles konden inmeten zeer prettig omdat ik veel weg ben voor werk. Was hier eerst nogal sceptisch over maar ben goed geïnformeerd. Opbrengsten lijken zoals beloofd.
Matthijs, Groningen
8/10
ik ben erg tevreden over mijn zonnepanelen.
Ook het advies van Max, die mij hier mee geholpen heeft en de afhandeling ervaar ik als zeer prettig.
Tevens de plaatsing van de panelen erg tevreden.
Jannie, Een
10/10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Kundig personeel zowel in de acquisitie als in de uitvoering
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
Wat kosten zonnepanelen in Groningen?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Groningen kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Groningen?

Wilt u uw woning in Groningen verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Groningen stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Groningen ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Groningen?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Groningen. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Groningen of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Groningen

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Groningen
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Groningen

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck