Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Enschede

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Enschede
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Enschede verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Enschede geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Uw woning in Enschede verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Enschede nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Enschede te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Enschede samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in de regio Enschede. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Enschede kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Enschede aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Enschede kunt u de Energiespaarlening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/enschede.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Enschede

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Enschede! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Enschede met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Enschede werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Alle woningen en bedrijven in Enschede moeten namelijk uiterlijk in 2050 aardgasvrij zijn. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. U kunt met een zonnepanelen installatie zelf energie opwekken. In de stad zijn meer dan 24.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 2.500 koopwoningen in Enschede ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Werk aan de winkel! Wilt u ook investeren in een duurzamer Enschede? Doe de gratis dakcheck en bekijk wat jij aan opbrengst zonnepanelen kan realiseren.

Zonnepanelen Enschede

10/10
geweldig, strakke panelen
afspraken goed nagekomen
goed telefonisch contact met behulpzame mensen
Wim van Doorn, Dordrecht
8/10
Alles is gegaan zoals ik gedacht had.
Alles ging volgens afspraak.
H.M. Sanders, Gronsveld
10/10
Prima zo als verwacht.
Hier boven genoemd.
Prima als verwacht.
Wim Boelens, Nieuw buinen
Wat kosten zonnepanelen in Enschede?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Enschede maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Enschede?

Wilt u uw woning in Enschede verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? Enschede stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiespaarlening. Zo ligt een zonnepanelen installatie van Zonduurzaam ook voor u binnen handbereik. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Enschede?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Enschede of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Enschede

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Enschede
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Enschede

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck