Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Emmen

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Emmen
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Emmen verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Emmen en hiermee de stad een stuk duurzamer gemaakt. Wek zelf ook energie op en bespaar op uw energierekening met zonnepanelen. Investeren in duurzame toekomst in Emmen? Doe de gratis dakcheck op onze website!

Uw woning in Emmen verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Emmen nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Emmen te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: de stad Emmen verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Emmen en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via uw nieuwe en liefst een goedkope zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Emmen financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? De Energiespaarlening van gemeente Emmen maakt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/emmen.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Emmen

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Emmen! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst als u dit wenst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Emmen met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Emmen werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De gemeente Emmen werkt er hard aan om in 2050 geen fossiele brandstoffen meer te gebruiken voor woningen en bedrijven. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op dit duurzaamheidsbeleid. U kunt met een zonnepanelen installatie energie opwekken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. In de stad zijn meer dan 13.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 4.000 koopwoningen in Emmen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Emmen te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Tevreden klanten

10/10
Alles is naar wens. Geen omkijken naar app werkt prima!
Danny, Coevorden
9/10
Goed bedrijf, zon duurzaam doen wat ze beloven. Bij mij hebben ze 24 panelen in 1 dag gemonteerd en het ligt er super strak op!
Jan, Markelo
10/10
Fantastisch
Mijn zonnepanelen besteld en ze waren binnen 4 weken geïnstalleerd op het dak. Prettig contact gehad met Dinant
K, Emmen
Wat kosten zonnepanelen in Emmen?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Emmen maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Emmen?

Wilt u uw woning in Emmen verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Emmen stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Emmen ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Emmen?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Emmen. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Emmen of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Emmen

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Emmen
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Emmen

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck