Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Dokkum

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Dokkum
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Dokkum verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Dokkum en hiermee de stad een stuk duurzamer gemaakt. Wek zelf ook energie op en bespaar op uw energierekening met zonnepanelen. Investeren in duurzame toekomst in Dokkum? Doe de gratis dakcheck op onze website!

Uw woning in Dokkum verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Dokkum nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Dokkum te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, bijvoorbeeld omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Onze missie: de stad Dokkum verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Dokkum en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via uw nieuwe zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De adviseurs van Zonduurzaam nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen subsidie aanvraag.

Zonnepanelen in Dokkum financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? De Energiespaarlening en de FSFE Aflossingsvrije lening van gemeente Dokkum maken het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/Noardeast-Fryslan.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Dokkum

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Dokkum! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Dokkum met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Dokkum werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De gemeente Nordeast Fryslan werkt er hard aan om alle woningen in 2050 van het aardgas af te hebben en duurzaam te verwarmen. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op dit duurzaamheidsbeleid. U kunt met een zonnepanelen installatie namelijk zelf energie opwekken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen om uw woning op te warmen. In de gemeente zijn meer dan 9.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 925 koopwoningen in Dokkum liggen inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Dokkum te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Tevreden klanten

9/10
Zeer te spreken over hoe snel alles is verlopen en voor mij was het feit dat ze op afstand alles konden inmeten zeer prettig omdat ik veel weg ben voor werk. Was hier eerst nogal sceptisch over maar ben goed geïnformeerd. Opbrengsten lijken zoals beloofd.
Matthijs, Groningen
8/10
Alles is gegaan zoals ik gedacht had.
Alles ging volgens afspraak.
H.M. Sanders, Gronsveld
10/10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Kundig personeel zowel in de acquisitie als in de uitvoering
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
Wat kosten zonnepanelen in Dokkum?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Dokkum?

Wilt u uw woning verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Noardeast Fryslan stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening en de FSFE Aflossingsvrije lening. Zo is een zonnepanelen installatie ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Dokkum?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Dokkum. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Dokkum of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Dokkum

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Dokkum
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Dokkum

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck