Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Deventer

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Deventer
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgt

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Deventer?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen in Deventer geplaatst. Hierdoor hebben veel Deventenaren gewerkt aan de verduurzaming van hun woning. Wilt u ook besparen op uw energierekening en investeren in een duurzame toekomst in de mooiste stad van Nederland? Doe de gratis dakcheck!

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Deventer?

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen in Deventer ?

U heeft meestal geen vergunning nodig om zonnepanelen te laten plaatsen in Deventer. Soms is een vergunning wel nodig. Bijvoorbeeld als het niet past in het bestemmingsplan van de gemeente Deventer of wanneer uw eigenaar bent van een monumentaal pand. Heeft u geen vergunning nodig? Dan staat niets u meer in de weg om rendement te gaan behalen met de zon.

Onze missie: Samen met de inwoners van Deventer de stad verduurzamen

Wij werken hard aan de verduurzaming van woningen in Nederland en dus ook in Deventer. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en droomt u van een lagere energierekening? Doe de gratis dak check online. Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op voor het verdere verloop van uw aanvraag.

Zonnepanelen financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat momenteel financieel niet mogelijk? Via de gemeente Deventer kunt u verschillende leningen, zoals de energie bespaar lening aanvragen. Hiermee kunt u €2.500 tot €25.000 lenen tegen een aantrekkelijke rente. Daarbij is vervroegd aflossen zonder extra kosten mogelijk. Bekijk https://www.svn.nl/gemeente/Deventer voor meer informatie.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Deventer

Zonduurzaam is gevestigd in Deventer en verzorgt installaties van zonnesystemen door heel Nederland. Wanneer u bij Zonduurzaam uw zonnepanelen aanschaft dan zorgen wij voor alles. Een goed en eerlijk advies, gecertificeerde en betrouwbare vakmensen voor de installatie, verzorging van de monitoring van uw systeem en ook het aanmelden bij de netbeheerder en het terugvragen van de BTW bij de belastingdienst regelen wij voor u. Vraag nu uw persoonlijke dak plan aan!

Tevreden klanten

10/10
Vanaf het eerste contact moment met Zonduurzaam ben ik buitengewoon correct te woord gestaan door de medewerkers. De goed concurrerende prijs en het nakomen van de gemaakte afspraken maken mij een tevreden klant!
Yvette, Dieren
9/10
Zonduurzaam heeft mij vanaf het eerste moment fantastisch ondersteund! Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer zo, maar door het kundige advies van de adviseur werd het voor mij een stuk helderder! Ook de installatie is vlekkeloos verlopen. Zonduurzaam, bedankt!
Jeroen, 'S Gravenhage
7/10
Zonduurzaam heeft mij voorzien van correct advies maar tijdens de installatie dag ging er helaas iets fout - de verkeerde omvormer was meegenomen. Verder zijn wij hartstikke tevreden met de diensten van Zonduurzaam en werkt ons systeem ook zoals beloofd
Sarah, Bergen op Zoom
Wat kosten zonnepanelen in Deventer?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Deventer kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Deventer?

Wilt u uw woning in Deventer verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Deventer stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Deventer ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Deventer?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Deventer. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Deventer of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Deventer

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Deventer
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgt

HomeZonnepanelen Deventer