Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Arnhem

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Arnhem
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Arnhem verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Arnhem geplaatst en hiermee de stad een stuk duurzamer gemaakt. Wek zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Investeren in duurzame toekomst in Arnhem? Doe vandaag nog de gratis dakcheck!

Uw woning in Arnhem verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Arnhem nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Arnhem te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Arnhem samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Arnhem en omgeving. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Arnhem financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Arnhem aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? De Energiespaarlening en Duurzaamheidslening zonnepanelen van gemeente Arnhem maken het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/arnhem.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Arnhem

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Arnhem! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst als u dit wenst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Arnhem met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Arnhem werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Dit doen ze onder de naam 'New Energy Made in Arnhem'. De gemeente Arnhem werkt er namelijk hard aan om geen CO2 meer uit te stoten in 2050. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. U kunt met een zonnepanelen installatie energie opwekken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. In de stad zijn meer dan 14.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 4.000 koopwoningen in Arnhem ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Arnhem te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Tevreden klanten

10/10
Vanaf het eerste contact moment met Zonduurzaam ben ik buitengewoon correct te woord gestaan door de medewerkers. De goed concurrerende prijs en het nakomen van de gemaakte afspraken maken mij een tevreden klant!
Yvette, Dieren
9/10
Zonduurzaam heeft mij vanaf het eerste moment fantastisch ondersteund! Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer zo, maar door het kundige advies van de adviseur werd het voor mij een stuk helderder! Ook de installatie is vlekkeloos verlopen. Zonduurzaam, bedankt!
Jeroen, 'S Gravenhage
10/10
Kunnen er lang of kort over discussiëren, de uitkomst blijft hetzelfde zon duurzaam doet precies wat ze beloven.
Hans, Arnhem
Wat kosten zonnepanelen in Arnhem?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Arnhem maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Arnhem?

Wilt u uw woning in Arnhem verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Arnhem stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening en Duurzaamheidslening. Zo ligt een zonnepanelen installatie van Zonduurzaam ook voor u binnen handbereik. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Arnhem?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Arnhem. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Arnhem of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Arnhem

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Arnhem
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Arnhem

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck