Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Apeldoorn

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Apeldoorn
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen in Apeldoorn?

In Apeldoorn zijn al veel zonnepanelen door Zonduurzaam gelegd. Hierdoor hebben veel Apeldoorners gewerkt aan de verduurzaming van hun woning. Klinkt een lagere energierekening voor u ook als muziek in de oren? Doe direct de gratis dakcheck!

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen in Apeldoorn?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Apeldoorn nodig?

Voor een zonnepanelen installatie op uw dak heeft u meestal geen vergunning nodig. Controleer dit goed, want het kan zijn dat u toch een vergunning nodig heeft. Dit omdat een zonnepanelen installatie niet in het bestemmingsplan past of omdat u in een monumentaal pand woont. Heeft u geen vergunning nodig? Dan kunnen wij direct aan de slag en kunt u starten met rendement behalen uit zonlicht!

Onze missie: Apeldoorn verduurzamen samen met de inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Apeldoorn en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via zonnepanelen? Doe dan gratis en vrijblijvend de dakcheck online. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Apeldoorn financieren met een lening

Wilt investeren in een zonnepanelen installatie, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Apeldoorn kunt u verschillende leningen, zoals de Lening Zonnesystemen, Energiebespaarlening en Stimuleringslening, aanvragen. Hiermee kunt u minimaal €2.500 lenen tegen een aantrekkelijke rente. Daarbij is vervroegd aflossen zonder extra kosten mogelijk. Meer informatie over de verschillende leningen en de voorwaarden hiervan? Bekijk www.svn.nl/gemeente/apeldoorn voor meer informatie over leningen.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Apeldoorn

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in Apeldoorn! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen. Niet alleen de installatie door onze gecertificeerde en betrouwbare vakmensen, maar ook eerlijk advies. Daarnaast verzorgen wij de verzorging van de monitoring van uw systeem en melden we u aan bij de netbeheerder. Doe de gratis dakcheck en vraag direct een persoonlijk dak plan aan.

Zonnepanelen voor een duurzamer Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn zet flinke stappen om de stad te verduurzamen. De doelstelling is om meer energie op te wekken in het ‘windarmere’ deel van Nederland, zoals de gemeente dit noemt. De gemeente wil minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen en zo energieneutraler worden voor het jaar 2047. Om dit plan te laten slagen, is het ook belangrijk dat de woningen in Apeldoorn duurzamer worden. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op de doelstellingen van gemeente Apeldoorn. In de stad zijn 19.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 5.000 van deze huizen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u mee om Apeldoorn te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online en bekijk hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt!

Tevreden klanten uit Apeldoorn

10/10
Zonnepanelen zijn goed geinstalleerd en het contact was vlot en prettig.
Willem, Vaassen
10/10
Vanaf het eerste contact moment met Zonduurzaam ben ik buitengewoon correct te woord gestaan door de medewerkers. De goed concurrerende prijs en het nakomen van de gemaakte afspraken maken mij een tevreden klant!
Yvette, Dieren
10/10
Kunnen er lang of kort over discussiëren, de uitkomst blijft hetzelfde zon duurzaam doet precies wat ze beloven.
Hans, Arnhem
Wat kosten zonnepanelen in Apeldoorn?

Wilt u investeren in zonnepanelen voor uw woning in Apeldoorn? Het aantal zonnepanelen voor uw installatie is afhankelijk van het beschikbare oppervlakte op uw dak. Doe daarom eerst de gratis dakcheck online. Onze adviseur maakt een persoonlijk dakplan en een vrijblijvende prijsopgave voor u.

Kan ik zonnepanelen financieren in Apeldoorn?

Droomt u ook van een lagere energierekening en draagt u graag uw steentje bij aan een duurzamer Apeldoorn, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? Via de gemeente Apeldoorn kunt u verschillende financieringen aanvragen voor het aanschaffen van zonnepanelen. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Apeldoorn?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. In dit geval kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Apeldoorn

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Apeldoorn
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Apeldoorn

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck