Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Amsterdam

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Amsterdam
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Amsterdam verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Amsterdam geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Uw woning in Amsterdam verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Amsterdam nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Amsterdam te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Amsterdam samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Amsterdam. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Amsterdam kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Amsterdam aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Amsterdam kunt u de Energiespaarlening, Energielening Consumptief of Energielening Hypothecair aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/amsterdam.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Amsterdam

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Amsterdam! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Amsterdam met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Amsterdam werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Alle woningen en bedrijven in Amsterdam moeten namelijk uiterlijk in 2050 aardgasvrij zijn. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. U kunt met een zonnepanelen installatie zelf energie opwekken. In de stad zijn meer dan 31.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 3.600 koopwoningen in Amsterdam ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Werk aan de winkel! Wilt u ook investeren in een duurzamer Amsterdam? Doe de gratis dakcheck online en bekijk wat jij aan opbrengst zonnepanelen kan realiseren.

Tevreden klanten

9/10
Snelle levering en vriendelijke monteurs. Ligt mooi op ons dak en we zijn zeer tevreden met hoe het is afgelopen! Code van de WiFi duurde had iets vertraging maar dat overkomt de beste.
Tessa, Zaandam
7/10
Zonduurzaam heeft mij voorzien van correct advies maar tijdens de installatie dag ging er helaas iets fout - de verkeerde omvormer was meegenomen. Verder zijn wij hartstikke tevreden met de diensten van Zonduurzaam en werkt ons systeem ook zoals beloofd
Sarah, Bergen op Zoom
8/10
Zonduurzaam heeft mij van goed advies voorzien en wist mij zelfs nog wat bij te leren (ik kom zelf uit het elektromonteurswereldje). Levering was sneller dan initieel aangegeven (3 weken) en de monteurs waren erg vriendelijk. Klein misverstand over wanneer ik het sys...
Nico, Amsterdam
Wat kosten zonnepanelen in Amsterdam?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Amsterdam maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Amsterdam?

Wilt u uw woning in Amsterdam verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? Amsterdam stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiespaarlening. Zo ligt een zonnepanelen installatie van Zonduurzaam ook voor u binnen handbereik. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Amsterdam?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Amsterdam of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Amsterdam

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Amsterdam
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Amsterdam

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck