Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Amersfoort

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Amersfoort
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Amersfoort verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Amersfoort geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Uw woning in Amersfoort verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Amersfoort nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Amersfoort te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Amersfoort samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Amersfoort. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met onze installatie zonnepanelen? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Amersfoort kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Amersfoort aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Amersfoort kunt u de Energiespaarlening of Stimuleringslening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/amersfoort.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Amersfoort

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Amersfoort! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Amersfoort met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Amersfoort werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. In 2030 wil Amersfoort een CO2-neutrale en afvalloze stad zijn. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de stad. U kunt met een zonnepanelen installatie namelijk zelf energie opwekken. Geen CO2-uitstoot meer dankzij uw zonnepanelen. In de stad zijn meer dan 13.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 4.200 koopwoningen in Amersfoort ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Werk aan de winkel! Wilt u ook investeren in een duurzamer Amersfoort? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Tevreden klanten

8/10
Goed advies, goede follow-up, duidelijk verhaal, rendement was mooi, installatie vond snel na akkoord plaats
Marnix, Utrecht
10/10
Mijn ervaring is zeer goed. Alles werd goed uitgelegd en perfect besproken. Monteurs waren zelfs te vroeg op locatie en nog sneller klaar dan dat ik had verwacht. De twee monteurs hebben goed werk geleverd en na hun werk ook alles netjes achter gelaten. Naderhand nog...
Menno, Harderwijk
8/10
Aanbod was erg scherp en afspraken waren erg goed. Dag van installatie had het installatieteam vertraging vanwege file. Dat kan de beste overkomen en wij zijn buiten dat om erg tevreden. We hadden wat moeite met de app installeren en daar heeft onze adviseur ons bij...
A, Lelystad
Wat kosten zonnepanelen in Amersfoort?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en monteren zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Amersfoort maakt onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Amersfoort?

Wilt u uw woning in Amersfoort verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? Amersfoort stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiespaarlening en de Stimuleringslening. Zo ligt een zonnepanelen installatie van Zonduurzaam ook voor u binnen handbereik. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Amersfoort?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Amersfoort of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Amersfoort

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Amersfoort
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Amersfoort

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck