Investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €720 per jaar
Uitstekende garantie en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Almere

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Almere
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Almere verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Almere. Zo maken we Almere steeds duurzamer. Wilt u ook zelf energie opwekken en investeren in duurzame toekomst in Almere? Doe de gratis dakcheck op onze website!

Uw woning in Almere verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Almere nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Almere te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Samen de stad Almere verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Almere en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via uw nieuwe zonnepanelen installatie? Met onze gratis en vrijblijvende dakcheck kunnen wij een persoonlijk dakplan voor u maken. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen installatie in Almere financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen voor uw woning in Almere, maar is dat financieel niet mogelijk? U kunt de Energiespaarlening aanvragen via de gemeente Almere. Hiermee kunt ook u een zonnepanelen installatie aanschaffen. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden vindt u op www.svn.nl/gemeente/almere.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Almere

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Almere! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van persoonlijk en helder advies tot installatie en aansluiting van zonnepanelen op uw systeem door gecertificeerde vakmannen. Daarnaast melden wij u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan en bekijk onze levertijd zonnepanelen!

Een duurzamer Almere met zonnepanelen

Almere werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Zo wil de gemeente Almere haar CO2-uitstoot met 45% verminderen in 2030 en tot wel 95% verminderen in 2050. Om dit plan te laten slagen, is het van groot belang om de stad te verduurzamen. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op de doelstellingen van Gemeente Almere. Zo kunt ook u zelf energie opwekken en wordt Almere minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. In de stad zijn meer dan 25.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 8.0000 koopwoningen in Almere ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Almere te verduurzamen?

Tevreden klanten

10/10
Eerlijk advies, ook als het voor hen minder voordelig is! Wij hadden aan minder panelen meer dan voldoende en waren niet volledig op de hoogte van de salderingsregeling. Toen onze adviseur ons afraadde om de hele woning vol te leggen begrepen we het al niet maar na e...
Maureen, Almere
8/10
Aanbod was erg scherp en afspraken waren erg goed. Dag van installatie had het installatieteam vertraging vanwege file. Dat kan de beste overkomen en wij zijn buiten dat om erg tevreden. We hadden wat moeite met de app installeren en daar heeft onze adviseur ons bij...
A, Lelystad
10/10
Maken beloftes waar! Wij raden Zonduurzaam aan.
Brest, Nijkerk
Wat kosten zonnepanelen in Almere?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Almere?

Wilt u uw woning in Almere verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Almere ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Almere?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Almere of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Almere

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Almere
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Almere

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck