088-8897777 Ma t/m vrij 9:00 - 17:00
Eerlijk investeren in duurzaamheid
Hoog rendement, gemiddeld €850 per jaar
Uitstekende garanties en verzekering
Alleen de beste A-merken
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Almelo

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Almelo
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

Uw woning in Almelo verduurzamen met zonnepanelen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Almelo en zo Almelo een stuk duurzamer gemaakt. Wilt u ook besparen op uw energierekening en investeren in duurzaam wonen? Doe de gratis dakcheck op onze website!

Uw woning in Almelo verduurzamen met zonnepanelen?

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Almelo nodig?

Om zonnepanelen te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat het niet past in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Onze missie: De stad Almelo verduurzamen samen met de inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Almelo en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via zonnepanelen? Doe dan gratis en vrijblijvend de dakcheck online. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen Almelo financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Almelo kunt u de Energiebespaarlening of Stimuleringslening aanvragen. Hiermee kunt u tot €25.000 lenen tegen een aantrekkelijke rente en looptijd tot 10 jaar. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden vindt u op www.svn.nl/gemeente/almelo.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Almelo

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in Almelo! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van eerlijk advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door gecertificeerde vakmannen. Daarnaast melden wij u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Kortom, wij ontzorgen u van A tot Z. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Zonnepanelen in Almelo voor een duurzamer Almelo

Almelo werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De doelstelling is om in 2050 volledig van het aardgas af te zijn. De gemeente wil energieneutraal worden. Om dit plan te laten slagen, is het ook belangrijk dat de woningen in Almelo duurzamer worden. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op de doelstellingen van Gemeente Almelo. In de stad zijn 6.300 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 35% van deze huizen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u mee om Almelo te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Tevreden klanten

10/10
Ik heb meerdere offertes aangevraagd maar ik heb van deze club een mooi voorstel gehad. Ik heb een mooie berekening gekregen van de kosten en de opbrengsten en binnen 5 weken had ik ze op mijn dak liggen. Goed geregeld!
Harry, Hengelo
10/10
Vanaf het eerste contact moment met Zonduurzaam ben ik buitengewoon correct te woord gestaan door de medewerkers. De goed concurrerende prijs en het nakomen van de gemaakte afspraken maken mij een tevreden klant!
Yvette, Dieren
9/10
Goed bedrijf, zon duurzaam doen wat ze beloven. Bij mij hebben ze 24 panelen in 1 dag gemonteerd en het ligt er super strak op!
Jan, Markelo
Wat kosten zonnepanelen in Almelo?

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op uw dak kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Kan ik zonnepanelen financieren in Almelo?

Wilt u uw woning in Almelo verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almelo stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen tot wel €25.000. Zo is een zonnepanelen installatie in Almelo ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen in Almelo?

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen in Almelo. In dit geval kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Almelo of u een vergunning nodig heeft.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdien met zonnepanelen in Almelo

 • Verdien gemiddeld 720 euro per jaar
 • Gratis BTW teruggave service
 • Duidelijke uitleg en snel geregeld
Doe de gratis dakcheck:
Binnen 1 minuut geregeld
Zonnepanelen Almelo
 • Professioneel advies en uitvoering
 • Installatie door gecertificeerde monteurs
 • Nu nog gratis Btw-Teruggave service en aanmelding netbeheerder
 • Binnen 4 tot 6 weken geleverd en binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Volledig ontzorgd

HomeZonnepanelen Almelo

Klantenservice

088-8897777 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00
Start de gratis dakcheck