Ambassadeur worden, hoe werkt dat?

Om je een vliegende start te geven als ambassadeur hebben we een gids opgesteld waarmee we je stapsgewijs wegwijs maken in de werking van het programma. Om ambassadeur te worden hoef je niet per se een bestaande klant van Zonduurzaam te zijn, iedereen kan in aanmerking komen. Lees onderstaande stappen aandachtig door, volg de stappen en start vandaag nog met verdienen!

Stap 1: meld jezelf aan

Heb je de voorwaarden van het ambassadeursprogramma doorgelezen, en denk je dat je kan verdienen door vrienden, familie en/of kennissen te verduurzamen? Dan is het tijd om je aan te melden! We vragen verschillende gegevens van je. Deze hebben we nodig voor een duidelijke administratie rondom de uitbetalingen. Je verdient immers €100,- voor ieder dak dat wij door jou hulp mogen voorzien van zonnepanelen! Niet mis, al zeggen we het zelf.

Stap 2: krijg toegang tot je persoonlijke omgeving

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat een link naar de inlogpagina. Je kunt deze pagina gebruiken om je aan te melden voor het programma en toegang te krijgen tot het dashboard. Wij keuren je aanmelding handmatig goed, hier gaan gemiddeld 1 á 2 werkdagen overheen.

Stap 3: word wegwijs in je persoonlijke omgeving

Wanneer wij je aanmelding hebben goedgekeurd ben je officieel ambassadeur. Als ambassadeur heb je toegang tot een eigen omgeving (het dashboard) waar je jouw voortgang kan bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan het aantal transacties dat door jou tot stand is gekomen en daarbij behorende omzet. Ook kun je bijhouden wat je hebt verdient en hoeveel je dus uitbetaald krijgt. Voordat je van start gaat adviseren wij om onze rondleiding door het dashboard te volgen.

Stap 4: gebruik je persoonlijke link

In het dashboard wordt er automatisch een unieke persoonlijke link voor je aangemaakt. Zorg ervoor dat de mensen die jij aandraagt via deze link op onze website terecht komen en de Dakscan invullen. Alleen op die manier zijn wij in staat om te achterhalen welke nieuwe klanten jij hebt aangedragen.

Stap 5: start met promoten

Als je het dashboard hebt leren kennen en je toegang hebt tot je persoonlijke link, is het tijd om te promoten! Deel je persoonlijke link met de mensen waarvan jij denkt of zeker weet dat ze interesse hebben in het kopen van zonnepanelen, en moedig hen aan om de dakscan in te vullen. Het delen kan gemakkelijk via social media zoals WhatsApp of Facebook.

Stap 6: krijg uitbetaald

Wanneer een persoon die jij hebt aangedragen een klant van ons wordt, heb jij recht op €100,-. Dit bedrag wordt maandelijks aan je uitgekeerd. Ook ontvang je hier een creditfactuur van. Wij beschouwen iemand als nieuwe klant op het moment dat die persoon akkoord gaat met de offerte die wij hebben opgesteld.

Vragen en/of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen rondom het ambassadeursprogramma? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder!