Vacature zonnepanelen monteur

Ben jij graag in de buitenlucht aan het werk?

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht als zonnepanelen monteur? Ben je graag als teamplayer aan de slag en staat veiligheid bij jou voorop? Dan heb je de juiste vacature gevonden! 

Over Zonduurzaam

zonnepanelen monteur

Wij zien zonnepanelen niet als een eenmalige klus, maar als een  project die constant op de best mogelijke wijze moet presteren. Daarom vinden wij het belangrijk om de wensen van onze klanten mee te nemen in het projectplan. We zeggen altijd wat we doen en we doen altijd wat we zeggen. We stoppen niet totdat de klant 100% tevreden is. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Deventer en onze monteurs locaties zijn door Nederland gevestigd.

Wat bieden we jou?

Als zonnepanelen monteur voor Zonduurzaam ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de onderconstructie, de zonnepanelen en de bekabeling op het dak van onze klanten. Je bent onderdeel van een vaste groep monteurs met wie je dagelijks 1-2 zonnepanelen installaties voltooid.

Je helpt onze klanten door het gehele installatieproces heen. Jij bent de persoon die samen met je team het beste resultaat wil neerzetten. Alsof het jouw eigen dak is. Zo zorg je er samen met jouw team voor dat de klant tevreden wordt achtergelaten. Verder krijg je:

  • een marktconform maandsalaris
  • doorgroeimogelijkheden
  • een jaarcontract
  • een hele fijne werkomgeving

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met een goede beheersing van de Nederlandse taal, omdat je het aanspreekpunt bent van de klant op locatie. Daarnaast heb je ten minste 2 jaar werkervaring in de technische sector en bij voorkeur met zonnepanelen installaties. Je kan goed zelfstandig, veilig en met je handen werken.

Direct aan de slag?

Ben je op zoek naar een fulltime uitdaging in de buitenlucht en ben je niet bang voor hoogtes? Ben je een harde werker die mogelijkheden ziet liggen? Solliciteer dan snel!

Koen zonduurzaam

Met zonnige groet,
Koen Rozendom