Vacature werkvoorbereider zonnepanelen

Ben jij de spil tussen Sales en Installatie?

Als werkvoorbereider bij Zonduurzaam kom je terecht in een gezellig team binnen de organisatie. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk op pad sturen van onze installateurs. Zodat zij bij de klant alleen nog maar hoeven doen waar ze goed in zijn: zonnepanelen installeren.
Vacature deventer

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie gevestigd in Deventer die onze klanten volledig ondersteunt bij het aanschaffen van zonnepanelen. Dit doen wij met een eerlijk verhaal, de beste producten en vakkundige installateurs. Wij zijn een platte organisatie waarin je eigen inbreng de ruimte krijgt. Hierdoor is ons team zeer gevarieerd en dynamisch. 

Wat ga jij doen?

Een werkvoorbereider bij Zonduurzaam Is de schakel tussen ons verkoopteam, planning en de installateur. Door het controleren en maken van legplannen met de verkochte panelen zorg jij voor een een mooi resultaat voor onze klanten. Daarnaast controleer je met jouw technische kennis de situatie in en rondom het huis. Hierbij schakel je continu met de klant om bijvoorbeeld de meterkast in kaart te brengen of loze leidingen op te sporen voor het wegwerken van de kabels. Ook ga je de resultaten van een eventuele fysieke schouw goed analyseren om de installaties van lastige opdrachten ook tot een goed einde te brengen. Daarnaast bekijk je welke veiligheidsmaatregelen getroffen moeten worden zodat onze installateurs veilig het dak op kunnen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een communicatief sterk persoon met een achtergrond in elektrotechniek/zonnepanelen. Daarnaast ben je sterk in het onderbouwen van jezelf en kan je zelfstandig tot oplossingen komen voor diverse klantcases. 

Wat bieden we jou?

Naast het gezellige team en de platte organisatie waar je in terecht komt, bieden we jou als toekomstig werkvoorbereider van Zonduurzaam de volgende dingen:

  • Een marktconform maandsalaris
  • een fijne informele werkomgeving
  • Goede doorgroeimogelijkheden zowel binnen als buiten jouw functie.
  • Verantwoordelijkheid over diverse klantcases
  • Interne training en coaching

 

Direct aan de slag?

Ben je na het lezen van deze vacature overtuigd of wil je graag een keer een bakje koffie bij ons komen drinken. Solliciteer dan snel!

Met zonnige groet,
Sam Waanders