Vacature Planner zonnepanelen

Krijg jij energie van mensen helpen?

Vind je het leuk om voor unieke klantsituaties creatief en oplossingsgericht te werk te gaan? Hou je vrijheid en verantwoordelijkheid in de dagelijkse werkzaamheden?

Vacature deventer

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie die in een korte periode een sterke positie heeft weten te bemachtigen binnen de zonnepanelen-markt. Wij verzorgen voor onze klanten het gehele proces van de aanschaf van zonnepanelen. Vanaf de oriëntatie tot aan de installatie en alles wat de toekomst nog meer brengt.

We zijn een platte organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng. Je komt in een zeer gevarieerd en dynamisch team te werken. Daarnaast helpt ons team jou graag op weg om jouw rol als planner vorm te geven. Daarnaast hechten we veel waarde aan saamhorigheid, maar zijn ook zeker niet bang om elkaar uit te blijven dagen.

Wat ga jij doen?

Als Planner bij Zonduurzaam ga je aan de slag om Installaties, service en schouwafspraken in te plannen bij onze zonnepaneel installateurs, voor onze klanten. Als planner ben je hierin flexibel en hou je makkelijk het overzicht om onze klanten zo goed mogelijk in te plannen. Zo ben jij de essentiële schakel tussen de klant en de installateur. Tijdens dit proces werk je ook nauw samen met de afdelingen werkvoorbereiding en sales om de unieke situatie van de klant goed te kunnen begrijpen. 

Wie zoeken wij?​

Wij zijn op zoek naar iemand die graag het schakelpunt is tussen klanten en installateurs. Hiervoor ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om creatief en oplossingsgericht te werk te gaan. Daarnaast heb je al ervaring met planning.

Wat bieden we jou?

Naast het gezellige team en de platte organisatie waar je in terecht komt bieden we jou als toekomstig planner van Zonduurzaam de volgende dingen:

  • Een marktconform maandsalaris
  • Een fijne informele werkomgeving
  • Goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Verantwoordelijkheid over diverse klantcases
  • interne training en coaching

Direct aan de slag?

Ben je na het lezen van deze vacature overtuigd of wil je graag een keer een bakje koffie bij ons komen drinken. Solliciteer dan snel!

Met zonnige groet,
Sam Waanders