Vacature elektromonteur

Ben jij een ervaren elektromonteur?

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als elektromonteur? Ben je graag in een team aan de slag en vind je veiligheid belangrijk? Dan heb je jouw vacature gevonden! 

Over Zonduurzaam

vacature elektromonteur

Wij zien zonnepanelen niet als een eenmalige klus, maar als een  project die constant op de best mogelijke wijze moet presteren. Daarom vinden wij het belangrijk om de wensen van onze klanten mee te nemen in het projectplan. We zeggen altijd wat we doen en we doen altijd wat we zeggen. We stoppen niet totdat de klant 100% tevreden is. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Deventer en onze monteurs locaties zijn door Nederland gevestigd.

Wat bieden we jou?

Als elektromonteur voor Zonduurzaam ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de bekabeling, de omvormer en de overige benodigde werkzaamheden voor het plaatsen van een zonnepanelen installatie. Jij gaat dagelijks met een team van zonnepanelen monteurs op pad, om zo 1-2 installaties per dag te voltooien bij verschillende klanten. 

Je helpt de klant door het gehele installatieproces heen. Jij bent de persoon die, in combinatie met onze hoge kwaliteit en professionaliteit, ervoor zorgt dat de klant tevreden wordt achtergelaten. Verder krijg je:

  • een marktconform maandsalaris
  • doorgroeimogelijkheden
  • een jaarcontract
  • een hele fijne werkomgeving

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met een goede beheersing van de Nederlandse taal, omdat je in de meeste gevallen het aanspreekpunt bent van de klant op locatie. Daarnaast heb je een mbo-diploma in de richting van elektromonteur en heb je ten minste 2 jaar ervaring met zonnepanelen installaties. Je kan goed zelfstandig aan het werk en je kan jouw team van zonnepanelen monteurs aansturen.

Direct aan de slag?

Ben je op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging en wil je graag als aanspreekpunt bij klanten alle elektrische aansluitingen regelen? Ben je een doorzetter die kansen ziet liggen? Solliciteer dan snel!

Koen zonduurzaam

Met zonnige groet,
Koen Rozendom