Over ons

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld
Wij krijgen de vraag steeds vaker, wat zijn de beste zonnepanelen? Deze vraag is niet altijd zo eenvoudig te beantwoorden. Het ene huishouden is opzoek naar een snelle terugverdientijd en de ander vindt de uitstraling van de zonnepanelen het belangrijkst. Uiteraard werkt Zonduurzaam met A klasse zonnepanelen en hebben wij goede reviews ontvangen van onze klanten, over de productspecificaties, maar onze focus ligt vooral op de persoonlijke situatie van onze klanten. Zonduurzaam begint altijd met het schetsen van de huidige situatie samen met de klant. Op deze manier kunnen wij een gedegen advies geven en de beste zonnepanelen samen met jou bepalen. Bij het schetsen van de situatie wordt altijd gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Heb je in de nabije toekomst een jacuzzi, heater of iets anders nodig wat veel stroom gaat kosten, dan zou je waarschijnlijk willen gaan kijken naar zonnepanelen met de hoogste opbrengst. Deze zonnepanelen zijn soms minder mooi, maar hebben vaak wel een hogere opbrengst.

De beste zonnepanelen voor welk dak?

Het dak waar de zonnepanelen geplaatst zullen worden is niet bij iedereen hetzelfde. Zo kun je een plat dak, schuur, puntdak of een andere situatie hebben waar je zonnepanelen op wilt leggen. Ook kun je last hebben van bijvoorbeeld slagschaduw. Zonduurzaam maakt gebruik van de nieuwste technieken om de beste energieopbrengst voor jou te realiseren. Wij kunnen een gedegen advies geven die afgestemd is op jouw situatie, omdat we eerst samen met jou een analyse maken om de situatie in kaart te brengen. Wat zijn de beste zonnepanelen? Om dit te kunnen bepalen zijn de uitgangspunten voor onze klanten het belangrijkst. Nu weten we welk type dak je hebt en of je meer gaat voor de uitstraling of de effectiviteit van de zonnepanelen, maar nu rest er nog een hele belangrijke vraag. Wie gaat deze zonnepanelen voor mij plaatsen?

Door wie laat je de zonnepanelen plaatsen?

Jouw wensen gaan voor om de beste zonnepanelen te bepalen, maar wie gaat deze zonnepanalen op jouw dak leggen. Er zijn heel veel verschillende partijen die zonnepalen kunnen leggen op jouw dak. Ga je bijvoorbeeld voor een lokaal installatiebedrijf of ga je voor een energieleverancier? Bij een lokaal installatiebedrijf van zonnepanelen kun je jezelf afvragen of zij niet alleen met de installatie bezig zijn en geen tijd hebben voor dat extra beetje service. Deze installatiebedrijven plaatsen vaak de gehele dag door zonnepalen, maar heeft dit lokale bedrijf dan nog wel tijd over voor jou? Bij de energieleveranciers kan je jezelf ook afvragen of zij wel de beste zonnepanelen voor jou over hebben of zijn ze gewoon goed in het leveren van gas, water en/of licht? Bij Zonduurzaam is het belangrijkst om samen met jou een gedegen plan te maken en te kijken naar de beste zonnepanelen voor jou. Wij willen graag een duurzame relatie met jou aangaan, daar maakt Zonduurzaam zich sterk voor! Ook onze klanten bevestigen dit keer op keer in onze reviews rondom onze dienstverlening. Klik op de onderstaande knop om een dakcheck te maken, zodat wij voor jou de beste zonnepanelen kunnen bepalen. Lees onze over ons pagina om kennis te maken met onze adviseurs! Mocht je toch liever informatie ontvangen over de btw teruggave zonnepanelen? Neem dan contact met ons op!

Dakcheck maken

Direct contact

Heeft u uw vraag niet kunnen vinden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Zij staan u graag persoonlijk te woord.

Ma t/m vrij 08:30 – 17:00