Ma t/m vrij 08:30 – 17:00

Over ons

Welk maat zonnepaneel heb ik nodig voor op mijn dak?

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

Zonnepanelen zijn doorgaans verkrijgbaar in allerlei soorten maten en groten. Daar waar vroeger de zonnepanelen werden ingedeeld in drie verschillende formaten: klein, middel en groot, is de technologie van de cellen in de zonnepanelen dusdanig gegroeid dat we momenteel met ‘half-cut cells’ werken. Half-cut zonnepanelen onderscheiden zich door bijzonder hoge prestaties in alle omstandigheden.

Tevens zegt de naam het al: in een half-cut cell zonnepaneel passen wel twee keer zoveel cellen, wat dus indirect weer betekent dat met een kleiner formaat zonnepaneel een hoger Wattpiek bereikt kan worden. De cellen worden letterlijk in tweeën gehakt en zo als halve cellen op het paneel geplakt. Hierdoor zijn de panelen bedekt met twee keer zoveel cellen als normaal: 120 in plaats van 60. Door de cel in tweeën te hakken wordt de afstand ook door de helft gedeeld, en daarmee het verlies als gevolg van de weerstand ook minder!

De afmetingen die Zonduurzaam doorgaans gebruikt zijn 1,01 meter bij 1,70 meter en vallen mooi weg door een full-black design. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Doe onze zonnepanelen dakscan en wij geven jou advies!

Ook weten wat een zonnepaneleninstallatie in uw situatie gaat opleveren?

Onze adviseurs helpen u tijdens een kennismakingsgesprek graag op weg en informeren u naar de mogelijkheden. Benieuwd wat jouw zonnepanelen in Almelo opleveren?

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Direct contact

Heeft u uw vraag niet kunnen vinden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Zij staan u graag persoonlijk te woord.

Ma t/m vrij 08:30 – 17:00