Hoe werkt onze installatieprocedure?

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

Hoe gaat de installatieprocedure van onze zonnepanelen op een plat dak nou in zijn werk? Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Zonduurzaam werkt met vaste installatiepartners die allemaal gecertificeerd en goed opgeleid zijn. Een installatie gaat in goed overleg met u en de nette monteurs leggen ter plekke het proces goed uit zodat u niet met vragen achterblijft. Heeft u vragen voordat de monteurs langskomen? Geen probleem!

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Een installatie wordt binnen één dag afgerond, en nadat de monteurs de woning hebben verlaten kunt u direct profiteren van de voordelen van een installatie!

Stappenplan installatie zonnepanelen

  1. De installateurs nemen bij aankomst eerst het gehele proces met u door. Er wordt in goed overleg rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren, zoals waar de omvormer bijvoorbeeld komt te hangen!
  2. Na een lekkere kop koffie en een kennismakingsgesprek gaan de monteurs aan de slag. U wordt tussentijds uiteraard goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en tevens geven zij ook de verwachte eindtijd door.
  3. Als de installatie is afgerond zorgen onze monteurs ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten. Zonduurzaam hecht waarde aan hun klanten en vinden dan ook dat de werkplek altijd netjes moet worden achtergelaten en dat u verder zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.
  4. De monteurs nemen de installatie nogmaals met u door en leggen ook het vervolgproces uit. Uiteraard wordt gekeken of alles naar behoren werkt en of u tevreden bent met de gang van zaken.
  5. De monteurs zitten weer in de auto onderweg naar een volgende klus of kantoor. U kunt genieten van de stroom die opgewekt gaat worden door de zonnepanelen!

Ook weten wat een zonnepaneleninstallatie in uw situatie gaat opleveren?

Onze adviseurs helpen u tijdens een kennismakingsgesprek graag op weg en informeren u naar de mogelijkheden.

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Direct contact

Heeft u uw vraag niet kunnen vinden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Zij staan u graag persoonlijk te woord.

Ma t/m vrij 08:30 – 17:00