Over ons

Bieden jullie ook goedkope zonnepanelen aan?

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

De term ‘goedkope zonnepanelen’ blijft een erg relatief begrip. In de werkelijkheid zijn er veel verschillende zonnepanelen in omloop en zal voor de één het aanbod duurder uitvallen dan voor de ander. Het is verstandig om rekening te houden met het feit dat de zonnepanelen een duurzame investering zijn en dat wat je op jouw woning legt, zichzelf altijd zal terugbetalen. Daarom zal jij de overweging moeten gaan maken of jij zonnepanelen gaat kopen of huren.

Omdat het natuurlijk om een investering, gaat is het verstandig om altijd de afweging te maken tussen een ‘goedkoop’ aanbod, wat soms te mooi klinkt om waar te zijn, en een ‘realistisch’ aanbod, wat wellicht wat duurder uitvalt maar waardoor u wél verzekerd bent van een krachtige installatie en goede aanvullende garanties. Daar Zonduurzaam landelijk opereert, hanteren wij niet het webshop-principe en zullen wij buiten eventueel genoemde vriendenkortingen géén aanvullende kortingen geven of onderhandelen over de prijs.

Zonduurzaam heeft namelijk al een erg scherp aanbod en verzekerd je van een topproduct in combinatie met een goed uitgevoerde installatie.

Ben je ook benieuwd wat het aanbod van Zonduurzaam voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord en helpen u met een passend advies over bijvoorbeeld de zonnepanelen kosten.

Neem contact op met een Zonduurzaam adviseur.

Direct contact

Heeft u uw vraag niet kunnen vinden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Zij staan u graag persoonlijk te woord.

Ma t/m vrij 08:30 – 17:00